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Catálogo de Información Agropecuaria

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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Pereyra, S.Gamba, F.
Título :  Niveles críticos para el control químico de mancha borrosa en cebada
Fecha de publicación :  2003
Fuente / Imprenta :  La Estanzuela, Colonia (Uruguay): INIA, 2003.
Páginas :  p. 2
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 337)
Idioma :  Español
Thesagro :  CEBADA; CONTROL DE ENFERMEDADES; ENFERMEDADES DE LAS PLANTAS.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/354/1/111219210807174021.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  31/08/2017
Tipo de producción científica :  Trabajos en Congresos/Conferencias
Autor :  SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.; SAÑUDO, C.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.
Afiliación :  ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GEOFFREY NUTE; CARLOS SAÑUDO; MARÍA FONT I FURNOLS; LUIS GUERRERO; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Sensory evaluation of beef meat produced under different production systems of Uruguay.
Fecha de publicación :  2005
Fuente / Imprenta :  In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Proceedings.
Idioma :  Inglés
Contenido :  The world-wide marketing for beef meat is very complex, mainly due to the presence of certain animal diseases, production costs and sale prices. Within the global consumption of meat, the competition between animal species, different cooking and eating habits in each country impose limits for the growth of a determined sector. In Europe, there is a possibility for increasing beef meat market, since European countries stay with annual beef meat consumptions quite low (18.9 kg per capita) (Simpson, 2004). The beef meat sector in Europe, mainly intensive orientated systems, has faced, in the last years, so many problems originated by the increasing constrain linked with the concept that red meat is a food product of low quality, no tender and potentially dangerous for human health. The excellent image given by consumers to those products which are coming from extensive production systems could benefit countries like Uruguay. The scientific and technical information are basic and necessary platforms to promote and to valorize red meat products at world-wide level. Uruguayan exports of beef meat products towards to the international market can be limited if this country does not face key strategies for generating information in this especial area.
Palabras claves :  BEEF MEAT QUALITY; PRODUCTION SYSTEMS; SENSORIAL EVALUATION.
Thesagro :  CALIDAD DE CARNE.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6814/1/2005-ICOMST-MONTOSSI.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO23754 - 1INIPC - DD
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